Maxime, Amsterdam

Zusje van favoriet Maxime in Den Haag. Maxime in Amsterdam zit halverwege de PC. Beneden is de brasserie, boven een boetiekhotel. De brasserie werd door Johannes van Dam met een 9,5 beloond. Net zoals in Den Haag heb je ook hier een linker- en rechter viergangenmenu voor 35 euro.


Strandhuisje

Surf naar Kust.nu en bekijk daar tien leuke strandhuisjes aan het strand van Katwijk aan Zee. Je kunt er met zijn vijven slapen. Dichterbij de zee lukt je niet

Karin Draaijer

 
Karin Draaijer, binnenhuisstyliste,  ik ben haar al een paar keer in tijdschriften tegengekomen.  De mooie panden die zij onder handen neemt leveren strakke foto's op!

 
 

Heerlijkheid van Marrem, Belgie




Heerlijkheid van Marrem ligt op een paar kilometer van de Franse grens, vlakbij Kortrijk. De B&B is een onderdeel van een carréboerderij. Delen van de boerderij zijn in 2005 uitgeroepen tot monument. Veel oude, historische details zijn bewaard gebleven of in oorspronkelijke staat hersteld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Heerlijkheid van Marrem is opgenomen in  de prestigieuze lijst  van historische Erfgoedlogies. Het guesthouse biedt plaats aan maximaal 12 personen.