Cospaia, Brussel


Cospaia heeft zeer veel internationale allure. Dit restaurant ademt een mysterieuze sfeer. Gerechten uit de wereldkeuken worden geserveerd. De verschillende ruimtes zijn ingericht door Marcel Wolterinck. Het terras heeft een prachtig uitzicht op de Waterloolaan. In het weekend is de keuken geopend tot middernacht.

Info

Princi, Londen


Bruisend brood
Na drie vestigingen in Milaan heeft Princi onlangs een vestiging in Londen geopend. Wij kennen hem nog niet en Princi staat dus zeker op het to-do lijstje.
Princi zit in hartje Soho. Je wordt verwelkomd door de geur van onovertroffen brood . Het zou wel eens een van de strakste bakkers van de wereld kunnen zijn. De foccacia is top, ze serveren een perfecte cappuccino en het gebak ziet er adembenemend uit.
Je kunt er de hele dag blijven hangen: 's middags zijn er salades en 's avonds pizza's.
Info

Sous Style


Een superleuke website van Pippa Lord. Zij geeft o.a.tips over hoe een perfect gedekte tafel eruit ziet. Haar motto: aan een etentje besteed je net zoveel aandacht als aan je outfit en we zijn niet op dieet. En dus staat haar website boordevol romige en hippe recepten. Mooie foto's en duidelijke uitleg. Daarnaast kun je ook binnenkijken in de rommelige, dus perfect gestylede huiskamers van de vriendinnen van Pippa. Ook vind je een opsomming van leuke restaurants (Nederland staat er nog niet bij).
Info

Sleep in the City, Antwerpen

De twee eigenaren van deze 'shoppingappartments' waren al eigenaar van B&B Boulevard Leopold in Antwerpen.Een van de twee werkt al jaren in de mode waarvan de laatste jaren voor Ann Demeulenmeeser. De ander is een voormalig topkok. Samen vormen ze een gouden combinatie. Het zijn 3 betaalbare maar stijlvolle verblijfplaatsen van waaruit je de stad kunt verkennen maar waar je je ook kunt terugtrekken. Het interieur van de appartementen hebben ze op brocantemarkten in Frankrijk bij elkaar gesprokkeld. Om in die ratjetoe van gevonden voorwerpen uniformiteit te creeren, verfden ze de objecten in twee kleuren. Gitzwart of spierwit. Sleep in the City ligt op loopafstand van Dries van Noten en het Modemuseum. Meer info: