Tout!, Maasstraat

Alles is puur, alles is ambacht, alles is open, alles is rauw, alles is eigen(aardig), alles is proeven, alles is beleven, alles is lust, alles is samen, alles is alleen, alles is met vrienden, alles is eerlijk, alles is Tout!
Nieke had voor haar verjaardag twee heerlijke taarten gehaald. Chocolade en framboos. Plaatjes om te zien!
Bij Tout aan de Maasstraat hebben ze taarten, macarons, bonbons en zoutjes.
Sinds kort is een gedeelte van het assortiment on-line te verkrijgen: www.toutonline.nl

Chez Odette

Er zijn er twee. Het eerste luxe boutiquehotel 'Odette' ligt in Williers: een piepklein dorp op de grens tussen Frankrijk en Belgie. In een mum van tijd was dit hotel zo'n succes dat het echtpaar Thiry besloot een tweede vestiging te openen in Brussel, genaamd 'Odette en Ville'. Het is een klein hotel met slechts 8 kamers die allen even luxueus zijn ingericht.

Bikram Yoga, Den Haag


Even een tijdje niet geweest. In de kerstvakantie heb ik het weer opgepakt. Een les duurt 90 minuten en vindt plaats in een verwarmde ruimte van rond de 40 graden. Tijdens de les voer je 26 verschillende houdingen en 2 ademhalingsoefeningen uit.
Je versterkt en verstevigt alle spiergroepen en je verbetert je balans, kracht en ademhaling. Alle niveaus zitten in een klas. Doordat de docenten continue aanwijzingen geven blijf je je houdingen verbeteren. Na iedere les nog steeds bekaf, wel al leniger vergeleken met een jaar geleden.
nb in de studio in Den Haag verkopen ze mooie sportkleding.

Slapen in het bos, Apeldoorn




Slapen in het gastenverblijf van een boswachterswoning. Het huisje staat middenin de bossen van Apeldoorn. Stoere woonkamer. Het dak is hier deels van glas, dus vanaf de bank zie je de bomen en als het donker is de sterren. Opwarmen doe je bij de houtkachel. In de zomer lekker buitenzitten op het terras.

Axel Vervoordt





Twee keer per jaar zijn er opendeur dagen in het vijftig kamers tellende kasteel van Axel Vervoordt. Het kasteel ligt in 's-Gravenwezel, net buiten Antwerpen. Axel Vervoordt is een familiebedrijf gespecialiseerd in kunst, antiek en design. Alles wat je ziet is onbetaalbaar, maar te koop. Erg leuk voor inspiratie.

Alexandra Siebelink


Alexandra Siebelink geeft vanuit haar woonhuis adviezen over de inrichting en aankleding van je huis. Leuk om af en toe even op haar site te kijken.

Whendecorating.blogspot.com


Een leuke blogspot vol met brocante. De blogspot is van Audur Skula, een kalkverfspecialiste uit IJsland. Voor haar werk kun je ook kijken op kalklitir.com

Boulevard Leopold, Antwerpen


Een B&B in Antwerpen zo sfeervol dat Mario Testino het onlangs uitkoos als locatie voor een Vogue-shoot. In het 19de-eeuwse huis midden in de oude joodse wijk zijn 3 kamers en 2 appartementen. Het pand heeft een heerlijke uitstraling met supergrote ramen. Je kijkt je ogen uit op de mooie verzameling meubels en andere spullen die dit huis sieren.
Concept en inspiratie: no nonsense, makkelijk comfort, romantiek discretie, vegane glorie