Inspiratie



Het lichte Scandinavische huis van Tine Kjeldsen is een plaatje om naar te kijken. Kijk voor meer meubels en accesoires op haar site www.tinekhome.dk

(gezien in de VT wonen van 2010)

Zweeds antiek


In een strakkke witte ruimte in de Kloosterstraat in Antwerpen vind je mooie stukken Zweeds antiek.

Koek en chocolade



Prachtige bonbons en koekjes die verschrikkelijk lekker smaken. Gepresenteerd in een strak en basic interieur In Laren en Utrecht.Het zijn pure prodcuten die voor zichzelf spreken.

Taste, the wine bar


Taste, the wine bar, zit op een van de mooiste plekken van Den Haag, tegenover de Hofvijver en het torentje van de MP.
Je kunt kiezen uit meer dan 200 mooie wijnen, waarvan 50 per glas. De strakke inrichting is glamoureus, Rodrigo Otazu tekende voor het interieur. Naast een goed glas wijn kan de  bezoeker van Taste kiezen uit een uitstekende selectie (kleine) gerechten, waaronder  een plateau de fruits de mer, Zeeuwse oesters, Canadese kreeft of de garnalencroquetteen van Holtkamp. Het personeel is deskundig, dienstbaar, beleefd en toch ongedwongen.
Elke eerste zaterdag van de maand Beats & Bubbels: heerlijke bites, beats van een dj en een gratis glas bubbels

Restaurant Maxime


We blijven er terugkomen. Het ligt in een van de leukste straatjes van Den haag, de Denneweg. Je kunt kiezen uit menu "links" of menu "rechts". Het lekkere eten wordt gecombineerd met mooie wijnen. De inrichting van dit kleine restaurant is trendy, cosy en intiem. Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Altembrouck


Landgoed Altembrouck is gelegen in de bossen van de Voerstreek van Belgie. Het ligt 20 minuten rijden van Maastricht. De luxe kamers bieden uitzicht op een prachtige omgeving met vijvers , tuinen en velden.

Charles Rogiers XI Antwerpen


Charles Rogier is een luxe guesthouse met 3 zeer exclusieve kamers gesitueerd in Antwerpen-Zuid. Mode, kunst en restaurants op loopafstand. Prachtig ingericht door Claude de Burie

Chateau de Villette


Chateau de Vilette ligt in een eigen domein van 200 hectaren, temidden van een prachtig, ongerept natuurpark in de Morvan. Het chateau heeft een vijftal gastenkamers , smaakvol ingericht en uiterst comfortabel. Je kunt er prachtig wandelen in de omgeving en zit zo bij Beaune voor mooie wijnen.

inspiratie op style-files